Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از انتشار اخبار متعددی از اثربخش نبودن و حتی خطرناک بودن واکسن های آمریکایی، برخی شبکه های فارسی زبان همچون «من و تو» و «بی بی سی فارسی» و «ایران اینترنشنال» اقداماتی را برای تطهیر چهره واکسن های آمریکایی طراحی آغاز کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از آغاز نخستین فاز واکسیناسیون در ایران با واکسن های تولید داخل، شبکه های تلویزیونی «بی بی سی»، «من و تو» و «اینترنشنال» در پروژه ای هماهنگ تحقیر توانمندی دانمشندان ایرانی را کلید زده و شروع به موج سازی رسانه ای برای تحریک افکار عمومی ایران کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابزارهای داخلی این جریان در کشور نیز فعالیت خود را در فضای مجازی به طور چشم گیر گسترش داده و هشتک «واکسن بخریم» را در برابر «واکسن بسازیم» ترند کردند. تلاش این جریان برای تبدیل کردن عبارت «واکسن بخریم» به مطالبه عمومی مردم تا آنجایی ادامه پیدا کرد که برای غیر قابل اعتماد جلوه دادن واکسن ایرانی از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

 

 

برخی در فضای مجازی تاکید داشتند که این واکسن در برابر کرونا هیچ مقاومتی ندارد و هنوز معلوم نیست آنچه به داوطلبان دریافت واکسن تزریق می شود واقعا واکسن کروناست یا ویتامین دی!

برخی هم البته زن بودن نخستین داوطلب دریافت واکسن را هدف گرفته و اینگونه بهانه تراشی کردند که چرا اولین تست واکسن ایرانی باید بر روی یک زن انجام شود؟!

بعد از گزارشات هفته به هفته از شرایط جسمی دریافت کنندگان واکسن "کُوو ایران برکت" و اعلام رسمی آن از طریق رسانه ها و شروع تزریق مراحل بعدی واکسن، فضای عملیات روانی رسانه های بیگانه تغییر زاویه داد و این بار سناریو پاکسازی وجهه واکسن های آمریکایی در دستور کار قرار گرفت.

واکسن هایی که از آغاز عملیات تزریق حواشی بسیاری را در آمریکا و کشورهای غربی به دنبال داشت؛ انتشار اخباری از مرگ دریافت کنندگان واکسن های آمریکایی تا معلولیت و فلج شدن آنها در اروپا و آمریکا اعتماد به واکسن های آمریکایی را کم کرد.

رسانه ها پرده از تخلفات شرکت فایزر برداشته و اعلام کردند: طبق اطلاعات جدیدی شرکت فایزر طی سال‌های گذشته به دلیل تخلفات با بیش از ۴ میلیارد دلار جریمه روبرو شده که مهم‌ترین آن تبلیغ برای فروش دارو‌های تایید نشده بوده که بیش از ۳ میلیارد دلار است.

اطلاعات وب سایت Violation tracker درباره فایزر نشان داد این شرکت از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون با بیش از ۴ میلیارد و۷۱۲ میلیون و ۲۱۰ هزار دلار جریمه روبرو شده است. براساس این گزارش جریمه مذکور مربوط به ۷۴ مورد تخلف از قوانین بوده است!

براساس دسته بندی این وب سایت، فایزر در ۲۱ سال گذشته ۱۰ مورد تخلف مربوط به خدمات درمانی داشته که شامل ترویج محصولات دارویی تأیید نشده است و بابت آن ۳ میلیارد و ۳۷۳ میلیون و ۶۷۵ هزار دلار جریمه شده است.

همچنین این شرکت ۲۳ مورد تخلف مربوط به پیمانکاری دولت، ۱۰ مورد تخلف مربوط به ایمنی، ۶ تخلف مربوط به رقابت، ۱۹ تخلف مربوط به محیط زیست انجام داده است.

انتشار این اخبار در رسانه ها و اثرات ناشی از دریافت واکسن های آمریکایی «بی بی سی» و «من و تو» را بر آن داشت تا برای تطهیر چهره واکسن های آمریکایی دست به دامن بازنشر اخبار مختلف از چهره های سیاسی کشورهای مختلف شده و به طور گسترده تصاویر و فیلم های تزریق واکسن از سوی شخصت های مطرح را منتشر کنند.

 

 

 

 

 

 

 

رپُرتاژ هالیوودی برا واکسن فایزر!

اما تبلیغات برای واکسن آمریکایی به اینجا ختم نشده و در تازه ترین اقدام برای پاکسازی چهره فایزر «من و تو» دست به دامن «آرنولد شوارتزنگر» هنرپیشه هالیوودی و شهردار سابق کالیفرنیا شده است.

«من و تو» در صفحه اینستاگرام خود با انتشار فیلمی از لحظه تزریق فایزر توسط شوارتزنگر با یادآوری دیالگی از وی در یکی از فیلم های هالیوودی اینگونه برای واکسن آمریکایی رپورتاژ رفته که «بامن بیا اگر می خواهی زنده بمانی»!

البته باید دید تبلیغات برای سرکوب کردن واکسن ایرانی و تطهیر چهره واکسن غیر قابل اعتماد آمریکایی از سوی این شبکه‌ها تا کجا ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/ک

 

منبع: دانا

کلیدواژه: واکسن های آمریکایی تخلف مربوط مورد تخلف رسانه ها شبکه ها من و تو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه گام اول حکمرانی جمعیت کشف ضرورت مسئله است، گفت: چرا بر روی جمعیت تمرکر می‌شود برای آنکه سیاست نادرست نانوشته‌ای در دهه ۶۰ و ۷۰ به صورت اقدامی اعلام شد که جمعیت کاهش پیدا کرد. اما بلوغ فرهنگی و افزایش نظامی موجب اقتدار است. جمعیت ما در اقتدار است.

بر اساس روایت ایلنا، عبدالحسین خسروپناه، در «آیین اختتامیه اولین همایش ملی جوانی جمعیت و قدرت نظامی» افزود: اگر حد نصاب جمعیت کاهش پیدا کند توانمندی نظامی از بین می‌رود، بلوغ فرهنگی آسیب می‌بیند و رشد اقتصادی اسیب می‌بیند. وقتی از جمعیت صحبت می‌کنیم بحث ریشه‌ای در زمینه اقتدار دارد. اگر جمعیت حل نشود تمام مسائل اقتدارزا اسیب می‌بیند.

خسروپناه ادامه داد: گام دوم در حکمرانی جمعیت گام رصد است مسئله رصد یا تعبیر بنده راه بینی همان نقشی دارد که دیده‌بان در جنگ دارد. دیده‌بان نقش مهمی در هدایت توپحانه دارد که کجا را هدف بگیرد. مسئله رصد در جمعیت باید با قدرت ادامه پیدا کند. اگر بر اساس اهداف تحقق برنامه هفتم به سطح تولد دو فرزند بروند جمعیت ۸۵ میلیون امروز، در سال ۱۴۰۶ به جمعیت ۹۶ میلیون خواهد رفت.

وی تصریح کرد: گام سوم در هر حکمرانی سیاست‌گذاری آن حوزه است. فاصله همه علما و فقها با رهبر انقلاب مثل نسبت زمین تا آسمان هفتم است. رهبر انقلاب در ۳۰ اردیبهشت ۹۳ سیاست‌های کلی جمعیت را ابلاغ کردند. اما ده سال پیش بعد از رصد کلی، ۱۴ سیاست کلی را ابلاغ کردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: گام چهارم که باید طی شود قوانین مربوط به جمعیت است که این گام هم طی شده است. قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ هم تصویب شده است. شورای عالی انقلاب فرهنگی چندین مصوبه برای سیاست عملیاتی این قوانین انجام داده است. آنچه باید در تقنین صورت بگیرد انجام شده است. پس چرا مسئله جمعیت هنوز در مسیر ریل اصلی نیفتاده است که به گام دیگری نیاز دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بنابراین در گام پنجم باید گفتمان سازی و فرهنگ سازی شکل بگیرد. چه کارهایی باید شکل بگیرد تا گفتمان سازی صورت بگیرد. اگر باور دینی پیدا کنند جمعیت رو به افزایش خواهد بود. ما حتی گفتمان دینی برای کسانی که گرایش دینی حداکثری دارند ایجاد نکردیم. اکثر فیلم‌ها و سریال‌هایی که ساخته می‌شود نفی جمعیت را ترویج می‌کنند. رهبری گفتند جمعیت کشور ما می‌تواند تا ۱۵۰ میلیون و ۲۰۰ میلیون نفر بالا برود.

وی افزود: ما باید بنویسیم و فرزندآوری را با ابزار رسانه‌ای جدید این گفتمان ترویج دهیم. ما باید بعضی از عوامل کاهش فرزندآوری را تشریح کنیم. ما ۱۹ درصد کاهش ازدواج داریم و ۱۶ درصد افزایش آمار طلاق داریم. ما مسئله خانواده را جدی نگرفتیم. مسئله خانواده و تحکیم آن نقش مهمی در تقویت باور به خدا دارد. افزایش میزان تجرد و افزایش برعهده گرفتن سرپرست حیوانات خانگی از موضوعاتی است که خانواده را تضعیف کرده است.

خسروپناه عنوان کرد: کار به جایی رسیده است که نگه‌داری از توله سگ، و گربه جای فرزندان را گرفته و سه چهار برابر هزینه فرزند را خرج نگه‌داری از حیوان می‌کنند که بگویند نیازی به فرزند نیست. بنابراین اگر قبول داریم جمعیت در اقتدار نقش ریشه‌ای دارد باید نگاه حکمرانی ضرورت مسئله، رصد پی در پی، سیاستگذاری کاربردی و تصویب قوانین داشته باشیم که همه این کارها انجام شده و در حال حاضر فقط گام پنجم مانده که کار گسترده‌ای باید در زمینه گفتمان سازی داشته باشیم تا بینش و نگرش به فرزند آوری و جمعیت تغییر کند.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904270

دیگر خبرها

  • سیدحسن خمینی: با یک گل بهار نمی‌شود
  • سیدحسن خمینی: بعضی شخصیت‌ها توان این را دارند که یک موجی را درون جان‌های دیگران ایجاد کنند/ با یک گل بهار نمی‌شود
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • سریال مورد علاقه رهبر انقلاب اعلام شد
  • آثار کشف‌ شده در خیابان باباطاهر همدان مربوط به دوره ایلخانی است
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!
  • یک سرباز آمریکایی در روسیه به اتهام دزدی بازداشت شد